no limits jeep nljeep jeep cherokee 2019

Nieuwe Jeep Cherokee onthuld

De nieuwe Jeep Cherokee 2019 maakt zijn debuut tijdens de 2018 Detroit Auto Show vandaag met een nieuw, authentiek en premium ontwerp, samen met de toevoeging van een geheel nieuwe, geavanceerde 2,0-liter direct-injectie inline viercilindermotor die de prestaties en brandstofefficiëntie verbetert.

jeep camping-journalistDeze evolutie van de Jeep Cherokee biedt meer interieurcomfort en gemak, biedt dagelijkse bruikbaarheid met uitstekende rij- en gebruikskarakteristieken, onafhankelijke voorwielophanging en achterwielophanging met body-torsiestijfheid van wereldklasse, een keuze uit drie verschillende motoraanbiedingen gecombineerd met een verbeterde, hoogwaardige efficiënte transmissie met negen snelheden en meer dan 80 veiligheids- en beveiligingsfuncties.

De nieuwe 2019 Jeep Cherokee wordt in de tweede helft van 2018 in Europa geïntroduceerd. Meer gedetailleerde productspecificaties voor de voertuigen die worden aangeboden in de Europese regio zullen dichter bij de commerciële lancering beschikbaar zijn.
De Jeep Cherokee uit 2019 heeft een uitgebreid nieuw exterieurontwerp dat een volledig nieuw uiterlijk belicht en een belangrijke restyling van een aantal kenmerkende componenten bevat, zoals de voorkant, kap, LED-koplampen, dagrijverlichting en mistlampen. Het vernieuwde interieur van de nieuwe Jeep Cherokee uit 2019 krijgt een frisse en elegante toets met nieuwe Satin Chrome en Piano Black hoogglans accenten, terwijl het een praktische en comfortabele omgeving blijft.
De nieuwe Cherokee krijgt het nieuwste Uconnect-systeem, die communicatie-, entertainment- en navigatiefuncties biedt inclusief Apple CarPlay, Android Auto en de keuze uit 7,0- of 8,4-inch touchscreens met pinch-en-zoomfunctie.

jeep cherokee 2019 interieurGeavanceerde aandrijflijnen

Een van de meest technologisch geavanceerde motoren in de auto-industrie, de geheel nieuwe 2,0-liter turbocharged viercilinder met directe injectie en motorstopstart (ESS) voegt zich bij de 3,2-liter Pentastar V-6 en 2,4-liter PZEV Multiair2 Tigershark I-4 beschikbaar in de Cherokee-reeks – alle motoropties kunnen worden gekoppeld aan de automatische transmissie met negen versnellingen.
De 2019 Jeep Cherokee biedt keuze uit drie innovatieve 4×4-systemen – Jeep Active Drive I, Jeep Active Drive II en Jeep Active Drive Lock – die zijn verbeterd voor een ongeëvenaard 4×4-vermogen voor alle weersomstandigheden. Jeep Cherokee behoudt zijn plaats als de benchmark middelgrote SUV met achteras-ontkoppeltechnologie die resulteert in minder energieverlies wanneer 4×4-vermogen niet nodig is, terwijl het brandstofverbruik verbetert.