2018-jeep-wrangler-jl

2018 Jeep Wrangler JL

2018 Jeep Wrangler JL gespot….

Via www.Fourwheeler.com

2018 jeep wrangler jl

Foto http://fourwheeler.com

Nieuws over de volgende generatie Jeep Wrangler blijft elkaar opvolgen. FourWheeler.com bevestigt dat de 2018 Jeep Wrangler JL beschikbaar zal komen met een 3.0L EcoDiesel. Er gaan al enige tijd geruchten dat de Verenigde Staten eindelijk een diesel aangedreven Wrangler krijgen die de fans al jaren vragen. In Europa weten we natuurlijk niet beter dat diesel een prima brandstof is voor terreinwagens. Motorvermogens zijn nog niet bevestigd, maar als ze iets in de buurt van de 3.0 diesel uit de Jeep Grand Cherokee komen, hou je dan maar vast. Dan is voldoende koppel beschikbaar om de banden te laten roken onder zo’n lichte 4×4.

Niet alleen zal een ​​diesel aangedreven Wrangler te krijgen zijn, maar natuurlijk ook de al eerder bevestigde diesel aangedreven Jeep Wrangler truck, een heuse pick-up. We houden je natuurlijk op de hoogte met meer ontwikkelingen over de aankomende Jeep, zodra er nieuws is.

We weten al enige tijd dat de volgende generatie Jeep Wrangler komt, maar we zijn niet in staat geweest om veel meer informatie te krijgen van Jeep over hoe de 2018 Jeep Wrangler JL er uit zou kunnen zien. Wel! Four Wheeler heeft de hand weten te leggen op foto’s van een vierdeur 2018 Jeep Wrangler JL  in zware camouflage, rijdend net buiten Auburn Hills, Michigan. Hoewel zeer vergelijkbaar met de JK Wrangler, zijn er een aantal veranderingen niet te missen volgens Four Wheeler. De voorkant is aanzienlijk langer dan de uitgaande Wrangler en de voorruit lijkt alweer meer naar achteren te leunen om de aerodynamica te hebben. Nou zijn wij qua zitbank als voorbumper wel wat gewend, dus daar kan ook flink wat camouflage een rol spelen. De grootste verandering kunnen we zelfs onder zware verpakking zien, dat zijn de uitpuilende voorspatborden, waardoor de voorkant een nog bredere uitstraling krijgt.

2018 Jeep Wrangler Jl

Ongeacht hoe het uiterlijk van de JL wordt, het goede nieuws is hij nog steeds solide assen heeft, zowel voor als achter. Hoewel er geen technische specificaties van Jeep naar voren zijn gekomen met betrekking tot de JL, weten we al dat de Pentastar V-6 de belangrijkste motor voor dit chassis zal worden. We weten dat Jeep wijzigingen brengt om gewicht te besparen om het brandstofverbruik te verlagen. Daarnaast heeft de Wrangler 2018 te kampen met steeds toenemende veiligheidsvoorschriften. Dat gezegd hebbende, ondanks deze veranderingen, Jeep zegt dat de off-road capaciteit van de Wrangler er niet onder zal lijden, maar in feite zal verbeteren.