Jeep Cherokee Canyon Trail moab easter concept

Jeep Cherokee Canyon Trail Moab Easter concept

De Jeep Cherokee Canyon Trail Moab Easter concept is ontwikkeld op basis van de Jeep Cherokee met Mopar en Jeep Performance Parts specifiek ontworpen voor nog meer off-road dapperheid.

Het Jeep Cherokee Canyon Trail Moab Easter concept ‘Desert’ kleurige exterieur is van een Satin Black motorkap met topografische sticker van Hell’s Revenge voorzien. Hell’s Revenge is een bekende zware off-road piste in Moab, die door de concept is gereden.

Het Jeep Cherokee Canyon Trail interieur is bekleed met Mopar Katzkin lederen stoelbekleding met accent stiksels en met het Jeep Performance Parts logo geborduurd op de hoofdsteunen, in de carrosseriekleur gespoten dashboard accenten, een bagagebak in de kofferruimte, het Jeep Cargo Management System, een Moab Off-road tas en all-weather vloermatten. De extra off-road capaciteiten worden bekrachtigd met de toevoeging rotsglijders onder de dorpels, een tweedelige skidplate onder de benzinetank, een tweedelige bodemplaat skidplate, eentje onder de carterpan en bovendien bescherming onder de voorwielophanging. Verder zijn concept 17-inch velgen met BF Goodrich All Terrain T / A-banden gemonteerd die een extra halve inch lift bieden.

De Jeep Cherokee Canyon Trail wordt aangedreven door de 2,4-liter Tigershark MultiAir2 I-4-motor gekoppeld aan een negen-traps automatische transmissie met Jeep Active Drive Lock, die lage gearing en een sperdifferentieel op de achteras omvat.