Jeep Cherokee Night Eagle

Jeep Cherokee Night Eagle te koop

Jeep brengt de gelimiteerde versie, de exclusieve Cherokee Night Eagle op de markt. De Cherokee Night Eagle valt op door zijn donkere designdetails, geïnspireerd op de nacht, en zeer luxe uitrusting. De Jeep Cherokee Night Eagle is per direct te bestellen vanaf € 58.490.

De Jeep Cherokee onderscheidt zich door zijn atletische design, moderne motoren, transmissie en aandrijfsystemen. Nog meer onderscheidend is de Jeep Cherokee Night Eagle. Jeep voert het donkere thema op de Cherokee Night Eagle door op meerdere onderdelen, zoals Jeep-logo, de 7-slot grille, de sierlijsten, de dakrails, de 18″ lichtmetalen wielen en de ‘4×4’- en ‘Cherokee’-logo’s. Er is keuze uit vier lakkleuren: Black, White, Billet Silver en Granite Crystal.

Tot de uitgebreide uitrusting behoren onder andere Nappa lederen bekleding, Uconnect met een 8.4″ scherm, DAB, navigatie, tien speakers inclusief subwoofer, een met leder bekleed stuurwiel en dual-zone climate control. Verder is deze speciale uitvoering voorzien van een instrumentenpaneel met 3,5″ TFT-display, een elektrisch te openen achterklep en Parksense-parkeerhulpsysteem met parkeersensoren voor en achter.

De Jeep Cherokee Night Eagle is leverbaar met de nieuwe 200 pk sterke 2.2 MultiJet II dieselmotor in combinatie met 9-traps automaat gekoppeld aan het Active Drive I 4×4-systeem. De Jeep Cherokee Night Eagle staat 1 december bij de Jeep dealer vanaf € 58.490. Er komen 20 exemplaren naar Nederland. Er is al een Jeep Cherokee vanaf € 44.990.

zie ook hier …