Jeep Cherokee Overland

2016 Jeep Cherokee Overland exterieur achter-minEen exclusieve stijl, eersteklas voorzieningen en verbeteringen, en een lange lijst standaarduitrusting verheffen de nieuwe 2016 Jeep Cherokee Overland naar een nieuw niveau van verfijnde elegantie en comfort. Het exterieur van de nieuwe Cherokee Overland is voorzien van de kleur Fascias, met chromen grille inserts, carrosserie-kleurige deurgrepen en wielkastcovers, nieuwe 18-inch aluminium velgen, standaard bi-xenon koplampen en een Overland-badge op de achterklep.

Geïnspireerd door de bekroonde Jeep Grand Cherokee Overland, bevat het interieur van de Jeep Cherokee Overland een groot aantal verbeteringen, waaronder een met leer bekleed dashboard, elektrisch verstelbare bestuurders- en passagiersstoel met vier-weg elektrisch verstelbare lendensteun, een nieuw stuurwiel met Zebrano hoogglans hout, heldere instaplijsten, Berber vloermatten, standaard Nappa lederen stoelen met geventileerde en verwarmde voorstoelen, en een Alpine Premium Audio-systeem, Uconnect 8.4AN AM / FM-radio met 8,4-inch touchscreen display, Bluetooth, Navigatie, HD Radio, SiriusXM Travel Link, SiriusXM Verkeer en Uconnect. De 2016 Jeep Cherokee Overland kent verder de volgende standaard uitrusting: een automatisch openende en sluitende achterklep, blinddoek waarschuwing en achter crosspath detectie en sensoren met parkeerassistentie. De nieuwe Jeep Cherokee Overland 4×4 wordt heeft een bodemvrijheid van 20,8 cm.

2016 Jeep Cherokee Overland interieur-minElke 4×4 Jeep Overland komt met het Jeep Active Drive II 4×4-systeem, dat met twee snelheden krachtoverbrenging, lage gearing en een unieke van de aandrijving los te koppelen achteras voor betere brandstofefficiëntie wanneer 4×4-capaciteit niet nodig is. Daarnaast is Jeep Active Drive II-systeem voorzien van Selec-Terrain tractiecontrole. Selec-Terrain stelt de bestuurder in staat, met een druk op de Selec-Terrain keuzeknop, te kiezen voor  on- en off-road instellingen voor optimale prestaties. Vier aangepaste instellingen worden aangeboden op de nieuwe Cherokee Overland: Auto, Sneeuw, Sport en zand / modder. Selec-Terrain elektronica coördineert en optimaliseert tot 12 systemen, die samen op elk terrein verbeterde controle over het voertuig bieden. Daaronder de aandrijflijn besturingsmodule, elektronische remcontrole, ESC, transmissiecontrole, powertraincontrole en Selec-Speed ​​Control (Hill-Climb Control en Hill Decent Control).

2016 Jeep Cherokee Overland stoelen-min

Chrysler Media 14 januari 2016