Jeep Chief Moab Easter concept

Jeep Chief Moab Easter concept

De Jeep Chief Moab Easter concept is een eerbetoon aan de klassieke jaren ’70 het tijdperk van de full-size Jeep Cherokee. Deze op een Jeep Wrangler gebaseerde concept schreeuwt de Westkust surfer levensstijl van zon en plezier, met een knipoog naar nostalgische strandritten. Het exterieur van de Jeep Chief Moab Easter concept heeft diverse designkenmerken in een vintage Ocean Blue lak met een ‘stokbroodkleurig’ dak, een aangepaste grille die de oorspronkelijke Wagoneer beroemd maakte, halogeen koplampen, afneembare deuren voor een open-air gevoel en flexibel vervoer. Chroom op de voor- en achterbumpers en klassieke 17-inch velgen completeren de echte jaren ’70 vibe.

Jeep ontwerpers ontwikkelden het Hawaiiaanse thema interieur compleet met Jeep ‘Surfer’ roze, blauw en wit gebloemde stof, leder beklede stoelen en vintage-stijl surfstickers op het middenconsole en de deurgrepen, een Rosewood passagiershandgreep en tiki-stijl pookknop. Een Uconnect 8,4-inch touchscreen media center is bijna vanzelfsprekend

De deuren en voorruit werden twee inch verlaagd. De Jeep Chief heeft een ruime selectie van Mopar Jeep Performance Parts meegekregen, zoals  een twee-inch liftkit met Fox schokdempers, voor en achter Dana 44-assen met lockers, gewijzigde Rubicon rock-gliders bevatten. De Jeep Chief wordt aangedreven door de 3,6-liter Pentastar V-6 motor met zesbak.