Jeep Comanche front

Jeep Comanche Concept

De Jeep Comanche Concept, op basis van de Jeep Renegade, is ontworpen om off-road capaciteiten te combineren met praktische bruikbaarheid. Het is gelijk een knipoog naar Jeep pick-up’s van de voorbije jaren. De Jeep Comanche Concept heeft natuurlijk ook weer stijlelementen van militaire en civiele Jeep’s uit het verleden meegekregen. Jeep daagt Renegade ‘haters’ met dit model behoorlijk uit. Na de grote vraag naar een echt Jeep pick-up productiemodel zal het zien van deze Renegade-versie voor velen een grote teleurstelling zijn. Wij vinden ‘m eigenijk wel interessant.

Jeep Comanche ConceptHet Jeep Comanche Concept ‘Beige Against the Machine’ gekleurd exterieur wordt geaccentueerd met een Satin Black motorkap, een concept lierbumper (binnenkort hier te koop voor de Renegade), een stalen achterbumper, een softtop en een reservewiel in de achterbak. De wielbasis is opgerekt met 15 centimeter ten opzichte van de productie Renegade.
Binnenin is de Comanche voorzien van passende stoelhoezen, pedaalcovers, dorpellijsten en Mopar all-weather matten. Jeep Performance Parts zoals off-road rockrails, een 2-inch liftkit en een lier verbeteren de off-road-capaciteiten van de Comanche. De Jeep Comanche Concept ‘loopt’ op 16-inch wielen en 32-inch-BF Goodrich All Terrain banden.
De Jeep Comanche Concept wordt aangedreven door een 2,0-liter diesel I-4 motor, gekoppeld aan een 9-traps automatische transmissie met Jeep Active Drive Lock, en een sperdifferentieel op de achteras.

50ste Moab Easter Jeep Safari