Jeep Crew Chief 715 front

Jeep Crew Chief 715 Concept

Jeep Crew Chief 715 backDe Jeep Crew Chief 715-concept is gebouwd als een eerbetoon aan legendarische militaire voertuigen van Jeep, in het bijzonder de Kaiser M715. Deze open, op de Wrangler Unlimited gebaseerde, concept heeft een indrukwekkend stoer ontwerp met originele stijlelementen van z’n oude voorganger. In de Jeep Crew Chief 715 is gebruik gemaakt van een moderne constructie met een achterbank en extra deuren voor passagiers.

De originele militaire voertuigen van Jeep werden legendarisch vanwege de terreinaardigheid warme troepen elke lokatie snel en redelijk comfortabel konden bereiken; en de Jeep Crew Chief 715 illustreert die erfenis. Stalen voor- en achterbumpers, 20-inch beadlockwielen en 40-inch NDT militaire banden zijn ook al een eerbetoon aan militaire voertuigen. The Crew Chief 715 maakt gebruik van een on-board persluchtsysteem met snelkoppeling voor het doorgeven van lucht aan anderen in het terrein. Bijvoorbeeld om banden op te pompen. Verder is de hoofdremcilinder verbeterd en is een cold-air luchtfilter gemonteerd en een aangepaste uitlaat voor meer motorvermogen.

Jeep Crew Chief 715 intUiterlijke kenmerken zijn bijvoorbeeld de Jeep Performance Parts off-road rockgliders, een lier in de voorbumper en eentje in de achterbumper, de Dana 60 voor- en achteras en een 4-inch liftkit met Jeep Performance Parts / Fox 2.0 Remote Reservoir schokdempers. Het ‘Tactical Green’ kleurenschema loopt via het M715-geïnspireerde front tot de achterklep. The Jeep Crew Chief 715 is voorzien van 1,5 meter lange, army-geinspireerde laadbak.

In het interieur zijn lederen kuipstoelen met canvas inserts, op jachtvliegtuigen geïnspireerde schakelaars voor de airlockers en Mopar all-weather matten toegepast. We proberen een paar va die onderdelen zo snel mogelijk op te nemen in de webshop.

De Jeep Crew Chief 715 wordt aangedreven door de 3,6-liter Pentastar V6 en is gekoppeld aan een vijftraps automatische transmissie.

50ste Moab Easter Jeep Safari