Jeep Grand Cherokee Trailhawk 1-min

Jeep Grand Cherokee Trailhawk

Jeep Grand Cherokee TrailhawkDe Jeep Grand Cherokee Trailhawk is afgeleid van de concept-car die voor het eerst verscheen tijdens de 2012 Easter Jeep Safari in Moab, Utah. Het idee was toen om standaard modellen een ​​unieke en meer robuuste uitstraling te leveren, met een scala aan functionele eigenschappen die een verhoogd niveau van off-road 4×4 mogelijkheden meebrengen.
De Trailhawk vormt zesde model voor 2017 in een line-up met de Laredo, Limited, Overland, Summit, SRT en dus de Jeep Grand Cherokee Trailhawk.
Jeep Grand Cherokee Trailhawk modellen zijn uitgerust met een scala aan standaard capaciteit verhogende off-road functies. Daaronder Jeep Quadra-Drive II 4×4-systeem en achterwielaandrijving met Electronic Limited Slip Differential (WASO) voor alle aandrijflijnen. Een unieke versie van Grand Cherokee Quadra-Lift luchtvering – ontwikkeld voor de Trailhawk – geeft een betere flex in de totale veerweg. Verder zijn Selec-Speed ​​control met Hill Ascent controle aangebracht. Skid platen en een Trailhawk-specifieke antiglans motorkapsticker zijn ook standaard.
De aanloophoeken van de Jeep Grand Cherokee zijn 29,8 graden, of 36,1 graden wanneer de onderste voorkant van de bumper wordt verwijderd voor ernstig off-road rijden. De breakover hoek (een heuveltje tussen de assen) is 27,1 graden en het uitloophoek 22,8 graden. Jeep Grand Cherokee Trailhawk modellen bieden tot 27,5 centimeter bodemvrijheid.

De Jeep Grand Cherokee Trailhawk buitenkant is voorzien van een zeven-slot Jeep-grille die debuteerde op de 2016 Grand Cherokee 75e anniversary edition. Een echt Trailhawk dingetje zijn de grote rode sleeephaken in de voor- en achterzijde. Die zien we net als op de Cherokee in Nederland waarschijnlijk niet terug omdat ze te ver uitsteken voor een typegoedkeuring hier. Standaard zijn robuuste 18-inch, optioneel 20-inch Goodyear Adventure off-road velgen en banden met Kevlar versterking, nieuwe Trailhawk en Trail Rated badges met rode accenten, spiegelkappen en dakdragers in neutraal grijze kleur en, ook optioneel, Mopar rockrails voor extra bescherming van de dorpels. Wil je die ook, kijk dan even in onze webshop. We voegen ze binnenkort toe aan het assortiment.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk Jeep Grand Cherokee Trailhawk

Trailhawk modellen beschikken over een uniek zwart interieur met leer en suède in de kuipstoelen die speciaal voor comfort en continue voertuigcontrole zijn ontworpen. Alles is afgewerkt met rode stiksels, geborstelde ‘Piano Black’ applicaties, en een wapenkleurige afwerking op alle gelakte interieur delen. Om niet te vergeten in wat voor bijzondere Grand je rijdt, is een Trailhawk-badge op het stuurwiel aangebracht en is het logo in rood op de stoelen, deuren en console geborduurd. Een standaard 8,4-inch touchscreen Uconnect bevat bijgewerkte off-road info die wielarticulatie en andere 4×4-capaciteiten en functies toont, zoals hoogte-instelling van de luchtvering en de 4×4 en Selec-Terrain modi.
Jeep Grand Cherokee Trailhawk modellen zijn verkrijgbaar in Redline Red, Billet Zilver, Bright White, Rhino, Granite Crystal, Velvet Red en Diamond Black Crystal exterieurlak.