Jeep J-Wagon

Jeep J-Wagon

De J-Wagon is afgeleid van een Wrangler Sahara en is uitgevoerd in de conceptkleur Warm Neutral Grey, voorzien van warm getint glas en is getooid met subtiele accenten in Brass Monkey. De J-Wagon kreeg een versie van de JPP-motorkap en is voorzien van de optionele snorkel. De motorkapvergrendeling is uitgevoerd in Brass Monkey en getooid met een zwart Willys-logo.

Voor extreme offroaders kunnen nieuwe ledlampen van 12,7 centimeter worden gemonteerd met JPP-beugels. De J-Wagon-concept beschikt verder onder meer over 17″ designvelgen die eveneens zijn afgewerkt in Brass Monkey, een behandeling gekozen na de positieve feedback die ze kreeg tijdens een ‘sneak peak’ op de SEMA-beurs 2017.

Een zwarte JPP-brandstofklep en accenten in Orange Crush op het Jeep-logo en de trekhaak dragen bij tot de stijl. Een 35″-reservewiel van het type BF Goodrich KM3 werd gemonteerd op de achterklep met verstevigde scharnieren en omvat het hoog gemonteerde derde remlicht van de JPP-verplaatsingskit voor de lichten.