Jeep Jeepster

Jeep Jeepster

Deze conceptcar op basis van een Wrangler Rubicon, verwijst naar het kleurenpalet en de snelle stijl van de Jeepster uit 1966. Het originele tweekleurige grafische thema komt terug in deze moderne interpretatie met een koetswerk in Firecracker Red, gecombineerd met een hardtop in Bright White, die vijf centimeter werd verlaagd, en de speciaal ontworpen voorruit met rand in Bright White, die 2,5 graden naar achteren werd gekanteld om een compacte look te creëren. De voorruit behoudt de nieuwe en erg handige neerklapfunctie die onlangs is geïntroduceerd op de volledig nieuwe Wrangler. De Jeep-logo’s werden vervangen door een driekleurig Jeepster-logo.

De Jeepster combineert de mogelijkheden van een conceptcar met de momenteel beschikbare Jeep Performance-onderdelen, zoals de JPP-motorkap en -graphics, zonder de optionele koudeluchtinlaat of snorkel. De ledterreinlampen met een diameter van 12,7 en 17,8 centimeter verlichten het pad voor de Jeepster en hebben een lichtopbrengst van 8.000 lumen. De ledlichten zijn met lichtbeugels op de A-stijl gemonteerd. De stalen Rubicon-bumper beschikt over de standaard ledmistlichten van het seriemodel.

De verhogingskit (+vijf centimeter) en de aluminium schokdempers met een diameter van 6,35 centimeter werken samen met de 37″ BF Goodrich KO2-banden om de Jeepster boven alle terreinobstakels te verheffen. De randen van de 17″-velgen zijn uitgevoerd in bijpassend Firecracker Red. Andere items uit het Jeep Performance-gamma zijn de zwarte brandstofklep, de handgrepen en de weersbestendige vloertapijten.