Jeep Renegade automaat

Jeep Renegade automatische DDCT-transmissie

jeep-renegade-dash-minJeep biedt de Renegade deze maand zonder meerprijs aan met automatische DDCT-transmissie.

De Jeep Renegade beschikt over enorm veel interieurruimte, uitstekende dynamische kwaliteiten op de gewone weg en bijna onovertroffen off-road capaciteiten. De automatische transmissie maakt gebruik van twee droge koppelingen die het mogelijk maken te schakelen zonder dat het vermogen naar de aangedreven wielen onderbroken wordt. Dat vertaalt zich in zuinige én comfortabele prestaties. De DDCT-transmissie vormt een combinatie met de 1.4 MultiAir motor, die een maximum vermogen van 140 pk levert bij 5.500 toeren en een koppel van 230 Nm bij 1.750 toeren.

De Jeep Renegade 1.4 MultiAir DDCT-transmissie is te bestellen als Longitude en als luxere Limited. De standaarduitrusting bestaat onder meer uit 16-inch lichtmetalen velgen, een zwarte grille en dakrails, parkeersensoren achter, het infotainment systeem met 5-inch touchscreen, airconditioning, een verstelbare bestuurdersstoel met leder bekleed stuurwiel, en snelheidsbegrenzing en cruise control.

De Jeep Renegade 1.4 MultiAir DDCT heeft deze maand een vanafprijs € 27.830. Het klantvoordeel bedraagt zodoende € 1.800. Er is al een Jeep Renegade voor € 22.990.