Jeep Renegade Desert Hawk Moab Easter concept

Jeep Renegade Desert Hawk Moab Easter

De Jeep Renegade Desert Hawk Moab Easter Concept is de laatste concept-toevoeging aan de Paas-line-up van Jeep tijdens Moab 2015. De Desert Hawk is gepimpt met tal van Mopar en Jeep Performance onderdelen voor een ultiem woestijn avontuur. 

Het exterieur in Desert tint is voorzien van een Jeep Performance merktekens en stickers, een fraaie decoratie met een afbeelding van de topografische kaart van de Fins and Things route in Moab op de motorkap, offroad rick slider – dorpelbescherming – en een zogenaamde skitplate om de onderzijde van de motor en de wielophanging voor extra te beschermen. Een Mopar imperiaal en trekhaak zijn als extra toegevoegd.

In het interieur van de Jeep Renegade Desert Hawk Moab Easter Concept zijn Katzkin stoelcovers aangebracht en komt in alle kleuraccenten het desert van het exterieur terug. Mopar rubberen vloermatten zijn standaard. De Renegade Desert Hawk heeft de 2.4-liter Tigershark motor aan boord met MultiAir2 luchtinlaat en negen versnellingen automatische transmissie met Jeep Active Drive Low lage gearing.