Jeep Shortcut front

Jeep Shortcut Concept

Jeep Shortcut ConceptDe Jeep Shortcut Concept is een zorgvuldig ontworpen ode aan de geliefde Jeep CJ-5. Exterieur stijlelementen zijn een unieke grille, motorkap, achterklep, voorste en achterste wielkasten en aangepaste chroom voor- en achterbumper. Een gewijzigde uitlaat, 17-inch rode stalen wielen en 35-inch-BF Goodrich Mud-Terrain banden helpen de Jeep Shortcut Concept aan het uiterlijk van een icoon uit de jaren 50 in Amerika.

Jeep Performance Parts leverde een voorste en achterste Dana 44 as en een 2-inch liftkit met Fox schokdempers. De lengte van de Jeep Shortcut Concept is verminderd met meer dan 30 centimeter om de off-roader licht en wendbaar te houden op de ongebaande paden. Binnen kijken: het eenvoudige maar functionele interieur is voorzien van lederen kuipstoelen met een lage rugleuning, met plaid inserts, een rode schakelpook, vier punts veiligheidskooi en Mopar all-weather matten.

De Jeep Shortcut Concept wordt aangedreven door de 3,6-liter Pentastar V-6 motor gekoppeld aan een 5-traps automatische transmissie.

50ste Moab Easter Jeep Safari