Jeep Trailcat front

Jeep Trailcat Concept

Jeep Trailcat concept De Jeep Trailcat Concept is de ultieme off-roadmachine, net zo thuis op de ruwe trails van Moab als op high-speed secties. Hij is voorzien van de supercharged 6,2-liter HEMI Hellcat V-8, gekoppeld aan een 6-versnellingsbak. Daarmee laat hij alles en iedereen achter in een wolk van stof en bandenrook. Om die 707 pk Hellcat-motor in de Jeep Trailcat Concept te lepelen verlengden de ontwerpers de wielbasis met zo’n 30 centimeter. De voorruit werd verlaagd voor een slanker lager uiterlijk. Mopar exterieuropties omvatten een powerdome geventileerde motorkap, een ‘Satin Black’ grille, LED-koplampen en mistlampen en rockrails.

De Jeep Trailcat Concept z’n robuuste off-road look wordt verder versterkt door stalen voor- en achterbumpers, 17-inch beadlock-wielen en 39,5 inch BF Goodrich Krawlers, voor en achter Dana 60 assen en Fox schokdempers.

Subtiel ontwerp-extra’s zijn kleine zaken als een Hellcat-sticker op de voorpanelen en een Trailcat-sticker op de zijkant van de motorkap. De Jeep Trailcat Concept krijgt een eenvoudig functioneel interieur voorzien van sportstoelen van de Dodge Viper, die zijn gemaakt van koolstofvezel met Katzkin lederen stoelbekleding met opvallende stiksels. Zo willen we allemaal onze Wrangler wel ombouwen.

50ste Moab Easter Jeep Safari