Jeep Trailstorm front

Jeep Trailstorm Concept

De Jeep Trailstorm concept is de ultieme Jeep Wrangler voor verkenning buiten de gebaande paden. Hij beschikt over extra veel ruimte voor extra uitrusting en jerrycans met brandstof. De Trailstorm beschikt over uitmuntende off-road capaciteiten.

Die Off-road mogelijkheden worden versterkt met Jeep Performance Parts, waaronder uniek ontworpen 17-inch wielen met 37-inch banden, een 2-inch liftkit met Jeep Performance Parts en Fox schokdempers, een Jeep Rubicon lier en Dana 44 voor- en achterassen. Halve deuren bieden vrij zicht op obstakels. Een flinke portie modder kan in het interieur geen kwaad, want dat is bekleed met bediller, een ijzersterke coating voor laadbakken van pick-up trucks.

Jeep Trailstorm conceptHet exterieur van de Jeep Trailstorm is opgeleukt met verbeteringen als een lier en een lier-guard, een ‘Satin Black’ Jeep-grill, LED-koplampen en mistlampen, verhoogde achterspatborden, de power-dome motorkap met ventilatiesleuven, Mopar off-road rotsrails met een opstapje, zwaardere remmen, een concept fast-back softtop, achterlichtbescherming en een Mopar tankdop. Verder een stalen Rubicon voor- en achterbumper en een Jeep Performance reservewielrek. De Trailstorm is verpakt in een camouflage-wrap, om zoveel mogelijk op te gaan in de achtergrond van de woestijnen in Utah. In het met bedliner afgewerkte interieur van de Jeep Trailstorm zijn de stoelen overtrokken met Katzkin stoelhoezen.

De Jeep Trailstorm wordt aangedreven door een 3,6-liter Pentastar V6 motor en is gekoppeld aan een 5-traps automatische transmissie.

50ste Moab Easter Jeep Safari