Jeep Wrangler Africa Moab Easter concept

De Jeep Wrangler Africa Moab Easter concept is de ultime Jeep Wrangler voor expedities naar het verre achterland en bijvoorbeeld woestijnexpedities. De Wrangler Africa heeft daarvoor extra binnenruimte en extra brandstoftanks beschikbaar.

De op de 4-deur Wrangler gebaseerde Jeep Wrangler Africa Moab Easter concept Is in sportieve Desert-kleur gespoten. Er is een voorbumper met lier gemonteerd die extra bodemvrijheid biedt. Ook zijn natuurlijk weer rock glider opstaprails gemonteerd, de power dome geventileerde motorkap en een high-top dak. De achterkant van de Africa is verlengt voor meer bagageruimte. Onder de motorkap ligt de 2.8-liter dieselmotor met een automatische transmissie. De Wrangler Africa beschikt ook over op de voorschermen gemonteerde extra brandstofcans. Ook de velgen zijn in de exterieurkleur gespoten en voorzien van 35-inch BF Goodrich Mud Terrain banden.

De Jeep Wrangler Africa is voorzien van een twee-inch liftkit met Fox schokdempers en voor en achter Dana 44 assen van Jeep Performance Parts. Het reservewiel bevindt zich onder de carrosserie.