Jeep Wrangler Backcountry

Jeep Wrangler Back Country 1-minDe Jeep Wrangler Backcountry heeft winterhardheid als thema en is gebaseerd op de Wrangler Sahara. Hij beschikt over een Backcountry sticker op het voorspatbord en achterpaneel, een unieke gepoedercoatte voor- en achterbumper, 17-inch Rubicon-wielen in Mid-hoogglans Zwart en een zwarte tankklep. Wrangler Rubicon rock-rails zijn standaard op deze Wrangler Backcountry, maar Sahara-opstappen zijn ook beschikbaar zonder extra kosten. Het zelfde geldt voor de zwarte hardtop, die standaard is, maar een carrosseriekleurige hardtop is eventueel ook beschikbaar.

Jeep Wrangler Back Country 2-minDe JeepWrangler Backcountry is beschikbaar in vijf kleuren: Hydro Blauw, Zwart, Bright White, graniet Crystal en Xtreme Purple. Achterland is het enige model in Wrangler lineup in Xtreme Purple.

In de Jeep Wrangler Backcountry zien we Piano Black ventilatieringen, deurgrepen en handgrepen, en een in vinyl verpakt consoledeksel, deurpanelen en armleuningen, met Diesel Gray stiksels afgewerkt. De zwarte McKinley lederen stoelen zijn voorzien van zwarte sportmest inserts. Uit negen speakers schalt de  premium Alpine geluidsinstallatie. Bluetooth hands-free Connectiviteit is ook standaard in de Jeep Wrangler Backcountry.

De 2016 Jeep Wrangler Backcountry werd geïntroduceerd tijdens de Los Angeles Auto Show 2015.

Jeep Wrangler Back Country 5-min