Jeep Wrangler Black Edition II

Jeep Wrangler Black Edition II

De Jeep Wrangler Black Edition II komt in een gelimiteerde oplage van 25 stuks naar Nederland. Ook de verlengde Unlimited-uitvoering van de Wrangler is als Black Edition II verkrijgbaar. De Wrangler Black Edition II kost €84.230, met grijs kenteken vanaf €42.252.

De Jeep Wrangler Black Edition II is gebaseerd op de Sahara-uitvoering. De keuze in motoren voor dit model bestaat uit de 2.8 turbodiesel (200 pk, 460 Nm) of 3.6 Pentastar-benzine (284 pk, 347 Nm). Beide motoren worden gekoppeld aan de vijftraps automatische transmissie. De Jeep Wrangler Black Edition II is te herkennen aan de gitzwarte grille met zeven sleuven, de opvallende powerdome motorkap, 18-inch zwarte lichtmetalen velgen, Rocksliders aan onderzijde auto, een zwarte hardcover voor het reservewiel, een matzwarte tankdop, zwarte buitenspiegelkappen en Dual Top-opendaksysteem in de carrosseriekleur; zwart dus. De Black Edition II heeft drie afzonderlijk verwijderbare panelen in carrosseriekleur en een softtop.

Jeep Wrangler Black interieur

Ook binnenin is het zwarte thema doorgevoerd. Bijvoorbeeld in de stoelbekleding, de glanzend zwarte sierlijsten en de inlegpanelen in het dashboard. Verwarmbare voorstoelen en het Uconnect Multimediasysteem met 6,5-inch touchscreen zijn standaard.

Opvallend is dat de Jeep Wrangler Black Edition II er niet alleen in zwart is! De speciale uitvoering is ook te bestellen in grijs, rood en wit, natuurlijk met zwarte accessoires.