Jeep Wrangler Mountain

Jeep Wrangler Mountain ‘Special Edition’

De bekendste Jeep uit het ruim 70-jarige merk is de Jeep Wrangler. Op basis van de Wrangler Sport is de Jeep Wrangler Mountain leverbaar, als 2-deurs en als 4-deurs Unlimited. Met zijn uitgesproken uiterlijk en rijke standaarduitrusting staat de nieuwe Jeep Wrangler Mountain in de prijslijst vanaf € 50.390,-.

Bovenop de toch al rijke standaarduitrusting heeft de Jeep Wrangler Mountain een compleet aangepast interieur voorzien van stoffen bekleding met Mountain-logo en contrasterende stiksels, een lederen stuurwiel, originele MOPAR rubber vloermatten en extra handgrepen aan de rolbars.

Ook het exterieur van de Jeep Wrangler Mountain is herkenbaar, door een nieuw kleurenpallet waarbij onder meer gekozen kan worden uit knallend Gecko groen en Dozer oranje. Die kleuren contrasteren fraai met de zwarte hardtop, donkergekleurde 17-inch lichtmetalen velgen en grille, side steps en diverse speciaal voor deze uitvoering ontworpen Mountain-logo’s op de carrosserie.

Onder de kap ligt een 2,8-liter turbodieselmotor, met brandstofbesparende Stop&Start-techniek, maar goed voor een vermogen van 200 pk en een koppel van 410 Nm. Naar keuze is de Jeep Wrangler Mountain leverbaar met een automatische of handgeschakelde transmissie. Wie liever op benzine rijdt, kiest voor de krachtige 3,6-litermotor met 286 pk en 347 Nm die standaard is gekoppeld aan een automatische transmissie.

De Jeep Wrangler Mountain 2.8 CRD Start&Stop is leverbaar vanaf € 50.390,- terwijl de 4-deurs Jeep Wrangler Mountain Unlimited start vanaf € 54.390,-.