Jeep Wrangler Red Rock Responder moab easter concept

Jeep Wrangler Red Rock Responder

De Jeep Wrangler Red Rock Responder Moab Easter Concept speciaal gebouwd om ‘s werelds zwaarste terrein met premium off-road apparatuur te doorkruisen om te reageren op elke noodsituatie. Alle benodigde onderdelen en gereedschappen liggen opgeslagen in ingebouwde laden en compartimenten van de laadbak.

De Jeep Wrangler Red Rock Responder Moab Easter Concept is gespoten in de kleur Vibrance Responder Red, en is achterop voorzien van een grote Jeep Performance Parts sticker. Met de 10th Anniversary motorkap, high-top wielkasten en 17-inch wielen met beadlock ringen in de carrosseriekleur, onderscheidt de Red Rock Responder zich op elk parcours. Ongetwijfeld wordt deze carrosserievorm binnenkort door iemand nagebouwd. De auto is verder voorzien van LED-koplampen en mistlampen, LED A-stijl schijnwerpers en de nodige off-road-lampen. De functionele terreincapaciteit wordt nog verhoogd met de 37-inch BF Goodrich Mud Terrain T / A KM2 banden, een vier inch JPP-lift, Fox schokdempers, en voor en achter Dana 60-assen met 5,38 overbrenging van Jeep Performance Parts. Red Rock Responder is ook nog beschermd met Wrangler Rubicon 10th Anniversary Edition stalen voor- en achterbumpers en high-top spatborden, die voorheen waren gereserveerd voor dat speciale model, maar dor de grote vraag nu gewoon in productie zijn.

Side cargo boxen op iedere zijkant van de Red Rock Responder bevatten een hi lift jack en accessoires als een brandblusser, reddingmateriaal, EHBO-kit, en Snap-on-gereedschap in zachte tassen. Ook een luchtslang, een dual-compressor en accessoires maken er deel van uit. Ruimte voor een koolbox is er uiteraard ook. In het interieur zoals gebruikelijk bij alle 6 concepts uit deze serie geborduurde logo’s zwart met rode Mopar Katzkin lederen stoelhoezen, het Jeep Performance Parts logo geborduurd op de hoofdsteunen, rood geaccentueerde randjes en handgrepen en all-weather vloermatten.

De Jeep Wrangler Red Rock Responder wordt aangedreven door de 3,6-liter Pentastar V-6 motor gekoppeld aan een automatische transmissie.