Jeep Wrangler Rubicon Recon Edition is verkrijgbaar in zeven kleuren:

Jeep Wrangler Rubicon Recon Edition

jeep-wrangler-rubicon-recon-edition-sideOp basis van de Jeep Wrangler Rubicon JKL beschikt de Jeep Wrangler Rubicon Recon Edition over nog meer off-road capaciteit, met een vooras-upgrade, versterkte draagarmen en heavy-duty voorste en achterste differentieelcovers.

De Jeep Wrangler Rubicon Recon Edition heeft vierwielaandrijving met elektronische lockers in de voorste en achterste Dana44-assen. De Rock-Trac tussenbak in 4-Low verhouding maakt desgewenst van elke 4 omwentelingen van de aandrijfas, een omwenteling voor maximale trekkracht. Met z’n zesversnellingsbak heeft de Jeep Wrangler Rubicon Recon Edition een indrukwekkende kruipsnelheid van 73,1: 1, die bij het beklimmen van obstakels goed van pas komt. Een echte Rock-Climber.
Jeep Wrangler Rubicon Recon Edition is verkrijgbaar in zeven kleuren:De Jeep Wrangler Recon Edition heeft verschillende functies die ‘m onderscheiden van de ‘gewone’ Rubicon, zoals een half-inch lift, 17-inch Low Gloss Granite Crystal-gelakte aluminium velgen met 32-inch BF Goodrich KM off-road banden, een dual-geventileerde Power Tip motorkap met een zwarte Rubicon-sticker aan beide zijden. De Jeep is geschikt voor 35″ banden.

Een Low Gloss Black grille met Granite Crystal inserts en koplampringen, Low Gloss Black off-roadbumpers en rode trailrated Jeep-badge geven de Wrangler Rubicon Recon een geharde uitstraling aan de buitenkant. De stalen voorbumper is lier-capabele en heeft verwijderbare eindkappen om de voorzijde van de wielen vrij te maken voor het beklimmen van obstakels. Jeep’s Wrangler Rubicon Recon Edition is Jeep Wrangler Rubicon Recon Edition is verkrijgbaar in zeven kleuren:verkrijgbaar in zeven kleuren: Black, Bright White, Billet Silver, Firecracker Red, Gobi, Rhino en Granite Crystal.