No Limits Jeep Renegade

Spaanse Motor Press Award voor Jeep Renegade

Prijs!

De Latijns-Amerikaanse Motor Press Awards® beoordelen de meest opvallende nieuwe auto’s in de Verenigde Staten in de 12 maanden voorafgaand aan de award. Design, comfort, veiligheid, zuinigheid, weggedrag, prestaties, functionaliteit, milieu-eisen, de voldoening die een auto de bestuurder geeft en de waarde zijn criteria om de winnaars te selecteren. De jury vond de 2016 Jeep Renegade een unieke combinatie van ‘best-in-class’ off-road-capaciteiten, vrijheid en bedieningsgemak, bovendien met, als eerste in z’n segment, een negentraps automatische transmissie en een groot aantal innovatieve veiligheids- en andere geavanceerde technologieën.
De 2016 Jeep Renegade wint daarom in het segment ‘SUV Compact’ de Autos de Hoy® (Auto van vandaag) tijdens de zesde jaarlijkse Hispanic Motor Press Awards® (HMPA) op de Los Angeles Auto Show.
Een commissie van 16 Latijns-Amerikaanse autojournalisten reed voor de 2016 HMPA Autos De Hoy met ongeveer 100 auto’s. Alle facetten van de voertuigen zijn geëvalueerd, van design, comfort, veiligheid, economie, handling, prestaties, functionaliteit, milieu-eisen, tot de tevredenheid van de bestuurder en de waarde.
“Voor de commissie was het selecteren van Auto de Hoy dit jaar lastig,” verteld juryvoorzitter Ricardo Rodriguez-Long: “maar de on- en off-road rijdynamiek van de Jeep Renegade maakt ‘m een goede optie voor Spaanse gezinnen in de Verenigde Staten.”