Dag 2 Hull Engeland – Robin Hoods Bay Engeland (±310 km)

schotland-2393-minHet is half negen als we door de douane zijn. We rijden naar Robin Hoods Bay, waar dit weekend een evenement van onze Engelse Jeep Club is. Daar zijn we eerder geweest, dus nu hebben we maar eens een paar tussenstops uitgezocht.

schotland-2378-minDe eerste is de vuurtoren in Flamborough. Daar staan er twee, een middeleeuwse en een moderne. Strandtoerisme is er volop, al is het allemaal wat kleinschalig. Daarna gaan we door naar de Bempton Cliffs, waar een vogelreservaat van de RSPB is gevestigd. We worden voor 36 pond lid om straks overal langs de kust van Groot Brittannië de reservaten te bezoeken en te kunnen parkeren. Lunchtijd en een wandeling over de kliffen. 

schotland-1798-minHet waait hard en dat doet het ook op het weiland van de eerste camping die we aan doen. Hoewel camping, alleen als je komt offroaden op het terrein ben je wekom om te kamperen bij het 4×4-centrum in RHB. ’t Is er koud, het waait vanaf de Noordzee direkt tegen de tent, maar het weerzien met de clubleden is warm. Morgen en overmorgen weer genieten van ritten door de mooie natuur van de Yorkshire Moors en omgeving.